2-3 ore  Vadu Crișului Vârsta 4+ Perioadă (Mar –Oct)Preț 140 RON

Rafting pe Crișul Repede

Raftingul este activitatea noastră de semnătură. De peste un deceniu vâslim printre "stanii" din defileul Vadu Crișului, apele repezi ale Crișului Pietros, lacurile faimoase din zonă și uneori chiar pe râurile cele mai cunoscute din Europa. Hai cu noi într-o aventură de neiuitat, la cea mai populară activitate din întregul bazin hidrografic al Crișului Repede: rafting!
Se parcurge defileul Crișului Repede, o zonă deosebită care se remarcă prin pereții stâncoși, înalți de peste 100 de metri, punctul culminant al traseului fiind un deep dive în Cascada Vadu Crișului cunoscută pentru forma asemnătoare cu cea a cascadei Bigăr.Debitul râului este principalul factor decizional în alegerea trasului, ghizii noștri vor alege cel mai optim traseu pentru o distracție pe măsură în condiții de maximă siguranță.
Tura de rafting începe la baza noastră din localitatea Vadu Crișului, nu trebuie să aveți echipament profesional, noi vă oferim toate echipamentele necesare pentru a practica rafting. Baza noastră se află la 1h de Oradea, 2h de Cluj-Napoca (ca să eviți aglomerările de trafic rutier, trenul te poate lăsa la 40 de metri de baza noastră), după echipare, noi oferim transportul de la bază în amonte. La punctul de plecare, ghizii asigură instructajul necesar și fac ultimele verificări înainte să pornim tura pe apă.

Rafting pentru toata lumea

Nu contează experiența, nici chiar faptul că nu ai înnotat până acum. Confortul pe parcursul turei de raftin îți va fi oferit atât de echipamentele noastre cât și ghizii noștri de rafting. Frumusețea defileului și structura râului îți va oferi momente de neuitat împreună cu prietenii și familia.

Scurt intinerariu

11:00 întâlnire la baza de rafting
11:45 transport asigurat la punctul de start și instructaj
12:00 începerea turei de rafting
13:00 sărituri în Cascada Vadu Crișului
14:00 sfârșitul turei și dezechipare la baza MasterAdventure
* Copiii până în 12 ani însoțiți de adulți nu plătesc, în cazul grupurilor sau taberelor de copii se aplică prețuri speciale.

IMPOTANT: În cazul în care nivelul râului este scăzut se vor folosi bărci de una până la trei persoane. Tipul de barca se v-a alege in functie de nivelul raului in ziua respectiva, barci de rafting sau caiace gonflabile. Echipamentele de protecție se vor alege în funcție de temperaturile exterioare si debitul râului, ghizii sunt responsabili în acest sens.

Marimea Grupului

Numărul de participanți minim este de 2 persoane, pentru grupuri mai mari vă recomandăm să ne contactați telefonic, turele se fac pe baza unei rezervări prin achitarea unui avans de 30% din preț, în cazul în care apar modificări sau participanți în plus sau în cazul în care o persoană din grup renunță este necesar să ne anunțați telefonic cu 24 de ore înaintea începerii turei.

În cazul în care participanții nu se prezintă la tura stabilită sau nu se poate organiza din cauza anumitor factori meteo, aceasta se poate reprograma însă avansul nu poate fi returnat datorită faptului că noi alocăm resursele pentru tură în momentul rezervării.

Nivelul de dificultate

Nivelul de dificultate este unul ușor. Crișul Repede, un râu de grad II de dificultate optim pentru copii și family rafting.

Lungimea traseului

În funcție de debitul apei și condițiile de traseu optăm pentru tura Peștera Ungurul Mare - Vadu Crișului (10 km) sau Ciunta - Vadu Crișului (8 km).

Echipamentul necesar

    Dres de baie sau pantaloni de baie

    Un tricou de schimb sintetic (recomandat)

    Prosop

    Cremă de soare

    Apă și snacks-uri (opțional, acestea pot fi achiziționate și din incinta Master Adventure)

Echipamentul pe care il folosim

Folosim echipamente profesionale, bărcile de rafting Gumotex si Robfin de 6-8 persoane, asistate fiecare de câte un ghid, în cazul caiacelor sau canoelor ghizii nostri o sa asiste din caiace specializate. Oferim cască, vestă de salvare și botoși, în cazul temperaturilor scăzute sau averselor oferim neoprene și geci impermeabile. De asemenea fiecare grup primește un dry-bag pentru a ține în siguranță aparatele electronice.

*Nu suntem responsabili pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor în timpul turei de rafting

Adult 140 Lei/pers

Copii până în 12 ani - 60 de lei, doar în cazul în care sunt însoțiți de către un adult.

    Prețurile afișate sunt per persoană

    Vârsta minimă este 4 ani, copiii trebuie să fie însoțiți de un părinte

    Se aplică reduceri pentru tabere de copii sau elevi

    Aplicăm reduceri pentru grupuri în funcție de numărul participanților

    Perioada de rafting 15 martie - 30 octombrie este propice pentru rafting, vă rugăm să ne sunați înainte pentru verificarea disponibilității.

Prețurile sunt exprimate în lei, conversia în alte monede, pentru plata serviciilor, se poate face la baza Master Adventure respectând cursul BNR din ziua respectivă. 

Ce este inclus

    Ghizi pregătiți, brevetați de Federația Internațională de Rafting, Master Adventure fiind compania din Bihor cu cel mai mare număr de ghizi brevetați

    Vorbitori de limbă: română, maghiară și engleză

    Cască de protecție, Costum de neopren, Încălțăminte de neopren și Vestă de salvare

    Barca - ghidul responsabil de tură stabilește așezarea în bărci

    Parcare gratuită

    Transfer cu mașinile Master Adventure între bază și punctul de start

    Vestiare, dușuri, toalete, bar, chill zone lângă râu 

Alte posibilități

Prânz - vă rugăm să ne contactați din timp

Am nevoie de experiență pentru practicarea activităților oferite de Master Adventure? 

Nu, pentru Tir cu Arcul, Rafting, Via Ferrata, Bubble Soccer, PaintBall, Hiking, Ciclism nu este necesară experiența. Se recomandă ca pentru kayaking persoana să fi practicat cel puțin odată traseul.

Sporturile de apă pot fi practicate de copii?

Da, Raftingul de la 4 ani și Kayakingul de la 12. În ambele cazuri este necesară prezența unui adult. 

Am nevoie de pantofi speciali pentru apă? 

Nu, noi asigurăm echipamentul necesar.

Ce fel de echipament trebuie să am?

Un echipament sport este necesar pentru activitățile Master Adventure. Recomandăm pantofii de drumeție în majoritatea activităților. De asemenea se recomandă să aveți asupra voastră un prosop și haine de schimb. 

Când trebuie să ajung la baza Master Adventure?

Folosește itinerariul activității pe care dorești să o practici pentru a afla parcursul turei tale și ora la care trebuie să ajungi la baza Master Adventure. Dacă ți-a fost comunicată o altă oră de către un reprezentant Master Adventure, poți folosi intervalele din itinerariu pentru a aproxima durata și check-point-urile turei.

Care este cea mai bună perioadă a anului pentru practicarea activităților Master Adventure

Noi începem practicarea lor în luna Aprilie și terminăm în luna Octombrie. Totuși perioada propice pentru majoritatea persoanelor este: Mai - Septembrie. Există sporturi care pot fi practicate indiferent de perioadă precum: Bubble Soccer.

Cum ajungem la baza Master Adventure?

Baza noastră se află la 50 de km distanță față de Oradea și 100 de km distanță față de Cluj-Napoca în localitatea Vadu Crișului. Puteți folosi opțiunea de Locație pentru a vedea harta digitală. Poți ajunge la noi cu trenul (120 de metri distanță față de halta Vadu Crișului) sau cu mașina personală.

Există parcare lângă bază?

Da! Există o parcare gratuită la 20 de metri de baza de rafting, recomandăm să aveți pregătite parasolare pentru mașini în cazul în care plănuiți să participați la activități de lungă durată.

 

 

Reviews