DESPRE NOI

 

Suntem dornici de adrenalină şi de a întampina cu caldură clienţii nostri.

Obiectivul nostru principal este satisfacţia deplină şi siguranţa atât pe apă cât şi pe munte.

Master Adventure este cea mai veche entitate ce prestează servicii de outdoor adventure din zona defileului Crişului Repede. De mai bine de 14 ani siguranţa şi distracţia sunt priorităţile noastre, am reușit mereu să ne atingem țelurirle prin: dăruirea pe care o avem față de voi și de serviciile oferite, prin talentul nemaipomenit al echipei, prin echipamentele performante pe care le pregătim cum știm mai bine pentru fiecare activitate și mai ales prin respectul cuvenit arealului nostru mamă: Defileul Vadu Crișului.

Printe activităţile oferite de Master Adventure se află: Rafting, Kayaking, Via Ferrata, Paintball, Tir cu Arcul, BubbleSoccer, Curs de iniţiere Kayaking, Trekking, Speoturism, Ture cu bicicleta.

Echipa MA este formată doar din tineri localnici cu un respect enorm pentru natură și pentru zona turistică. Deseori îi puteți vedea în activități de ecologizare, replantare sau protejare a naturii. Cu toții avem background-uri diferite, fiind aproape "oameni obișnuiți" în timpul liber, însă pasiunea pe care o purtăm pentru sporturile extreme se infiltrează mereu în inima noastră. Fără să mai lungim vorba, vă invităm să îi cunoașteți pe fantasticii Crișului Repede:


CUNOAȘTE ECHIPA

Instructor & ghid IRF class III

Ovidiu

Parte a nucleului Master Adventure, el e Ovi, neobosit și gata de acțiune, poate fi văzut printre valuri în caiacul său verde. Dacă aveți dorința unei doze bune de adrenalină, asigurați-vă că îl solicitați în tură.

ROMANA
ENGLEZA
MAGHIARA
ghid irf trip leader class III

Remus

A doua parte a nucleului Master Adventure, Remus 🛶. El este cunoscut pentru că poate să înoate cu o mână în timp ce programează viitoarele curse. Dacă doriți să știți cum se poate dezvolta și crește acest tip de business, ascultați-l și pregătiți-vă să fiți uimiți.

ROMÂNĂ
ENGLEZĂ
MAGHIARĂ
Director Onorific

Adrian

Ce ar fi Master Adventure fara traditie? Începutul acestei povești este scris de Adi, directorul nostru onorific, cel care a predat ștafeta lui Remus si Ovidiu, un adevarat motor al antreprenoriatului printre "Stanii Vadului"

ROMANA
ENGLEZA
MAGHIARA
Instructor caiac & ghid irf class II

Ionut

Tenace și vigilent, el este Ionuț, cel mai vechi ghid de rafting din părtășia noastră. Este gata să vă învețe unul dintre cele mai tari trucuri în modul lui ardelenesc de calm.

ROMANA
ENGLEZA
MAGHIARA
Ghid Irf II

Levi

Lista nu ar fi completă fără Levi, este bine-cunoscut că are atât skill-ul cât și look-ul necesar pentru rafting. Cu siguranță că poate oferi câteva sfaturi și trucuri nemaipomenite pentru a te face fabulos pe hârtia digitală. #instastories

ROMÂNĂ
ENGLEZĂ
MAGHIARĂ
GHID

Rares

Inginer în construcții în timpul săptămânii, ghid de rafting în weekend. Rareș, un rafter ca nicicare altul, calculează cu o precizie extraordinară și cu un calm nemaipomenit fiecare viraj. El este într-adevăr definiția gândirii înainte de a acționa. Dacă doriți să vedeți cum este să aveți o tură perfectă, întrebați de Rareș.

ROMANA
ENGLEZA
Ghid Irf II

Andrei

Unicul Lontiș! El a fost în breaslă încă de când am repornit proiectul și a dovit mereu că este o armă pe val cât și în sălbăticie. El te poate duce de la cei mai abrupți munți, pe cele mai periculoase ape și totuși te vei simți mai în siguranță ca niciodată. Dacă ți-ar plăcea să experimentezi o tură specială, asigură-te că-l ai aproape.

ROMANA
ENGLEZA
Ghid Irf II

Mihai

Vrem să vi-l prezentăm pe Mihai, Profesorul. Într-adevăr avem la bord un profesor, unul de educație fizică , care ne oferă cunoștințe valoroase despre limitele corpului în timpul activităților. Deci, dacă vă interesează să vă gășiți limitele voastre ca rafteri, pregătiți foaia de examen, pentru că Mihai e în zonă.

ROMANA
ENGLEZA
GHID

Marius

Faceți cunoștință cu Marius, el este poliglotul echipei noastre, indiferent de limba pe care o vorbești el te va înțelege și se va asigura că înțelegi fiecare regulă pentru a avea o călătorie sigură. Deci, dacă îți place mai mult Kligoniana decât româna, el e omul tău.

ROMANA
ENGLEZA
GHID

Robert

Va rugăm să-l întâmpinați pe Robert, este un jucător profesionist de fotbal, precum și un ghid priceput pe apele albe. Dacă va place: să vâsliți, să înscrieți goluri și să savurați o bere rece sub soarele arzător atunci să ni-l cereți pe Robert și va promitem că legătura va fi instantanee.

ROMANA
ENGLEZA
MAGHIARA
Ghid

Serban

Din cadrul grupului nostru de ghizi vi-l prezentăm pe Șerban, pe lângă faptul că este un baterist talentat, el este, de asemenea, tenace și priceput pe apă. Dacă aveți o pereche de tobe de pe care puteți vâsli, acceptați provocarea noastă și veniți să-l întâlniți

ROMANA
ENGLEZA
Organizator

Tecsi

Faceți cunoștință cu Tecsi, nu ni-l cereți de ghid pentru că vom ajunge, cu toții, într-un training de 8 ore dezbătând viitoarele teme de digitalizare a industriilor emergente, aaaaargh, e pe aproape. RUN!

ROMANA
ENGLEZA
MAGHIARA

OUR INSTAGRAM WIDGET