4 ore  Beliș Vârsta 12+ Perioadă (Mar –Oct)Preț 140 RON

Kayaking pe Lacul Beliș

Dacă ai avut câteva zile grele la birou sau pur și simplu dorești să experimentezi natura în toată splendoarea sa, noi te așteptăm la o tură liniștitoare cu kayakul pe luciul apei Lacului Beliș. Noi ne-am asigurat că vei avea parte de experiențe unice, pe lângă magica vâslitului într-un peisaj fantastic, distracția este garantată de o scaldă pe cinste în apele dulci ale lacului. Nu trebuie să fi înnotător sau să îți faci griji despre urcatul înapoi în kayak pentru că noi folosim sit-on-top-uri ceea ce înseamnă că îmbarcarea și debarcarea sunt extrem de rapide.

Scurt intinerariu

11:00 întâlnire la lacul Beliș
11:30 Echipare și Instructaj
12:00 Tura pe lac
16:00 Sosire la mal

Mărimea Grupului

Numărul de participanți minim este de 4 persoane, pentru grupuri mai mari vă recomandăm să ne contactați telefonic, turele se fac pe baza unei rezervări prin achitarea unui avans de 70% din preț, în cazul în care apar modificări sau participanți în plus sau în cazul în care o persoană din grup renunță este necesar să ne anunțați telefonic cu 24 de ore înaintea începerii turei.

În cazul în care participanții nu se prezintă la tura stabilită sau nu se poate organiza din cauza anumitor factori meteo, aceasta se poate reprograma însă avansul nu poate fi returnat datorită faptului că noi alocăm resursele pentru tură în momentul rezervării.

Nivelul de dificultate

Ușor, nu este necesară o experiență anterioară. Nu trebuie să știi să inoți. Ghizii noștri vă asistă pe toată durata turei.

Lungimea traseului

Este de 13km dus-intors , aproximativ 5 ore pe apă.

Echipamentul necesar

    Dres de baie sau pantaloni de baie

    Un tricou de schimb sintetic (recomandat)

    Prosop

    Cremă de soare

    Apă și snacks-uri (opțional, acestea pot fi achiziționate și din incinta pensiunii Art 1000)

Echipamentul pe care îl folosim

Folosim echipamente profesionale, kayakurile fiind destinate special pentru lac, sit-on-top. Oferim caiac, vestă de salvare, padelă și ghid. În cazul temperaturilor scăzute sau averselor oferim neoprene și scaun.

*Nu suntem responsabili pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor în timpul turei de kayaking

Adult 140 Lei/pers

    Prețurile afișate sunt per persoană

    Vârsta minimă este 12 ani.

    Aplicăm reduceri pentru grupuri în funcție de numărul participanților

    Perioada de kayaking 15 martie - 30 octombrie este propice pentru rafting, vă rugăm să ne sunați înainte pentru verificarea disponibilității.

Prețurile sunt exprimate în lei, conversia în alte monede, pentru plata serviciilor, se poate face la baza Master Adventure respectând cursul BNR din ziua respectivă. 

Ce este inclus

    Ghizi pregătiți, brevetați de Federația Internațională de Rafting, Master Adventure fiind compania din Bihor cu cel mai mare număr de ghizi brevetați

    Vorbitori de limbă: română, maghiară și engleză

    Parcare gratuită

    Kayak, padelă, scaun, vestă de salvare

    Cort de bază, acces la toaletele din incinta pensiunii Traian

 

Reviews