4 ore  Drăgan Vârsta 12+ Perioadă (Mar –Oct)Preț 140 RON

Kayaking pe lacul Drăgan

Dacă vrei relaxare, una dintre cele mai bune oferte ale noastre este aceasta: 5 ore, munți, natură, brazi falnici, ape dulci, serenitate deplină și desigur un caiac mai special.

Activitatea de Kayaking pe Lacul Drăgan este una inedită prin prisma kayakului sit-on-top pe care îl punem la dispoziție pentru dumneavoastră. Acesta nu numai că vă face un expert într-ale vâslitului din primele secunde cât și vă oferă flexibilitatea de a vă "bălăcii" fără a fi nevoie să depuneți un efort mare pentru a urca înapoi în el.

Barajul Drăgan-Floroiu se află în zona numită Valea Drăganului, la aproximativ 70 de kilometri de Cluj. Accesul se poate face de pe DN1 Cluj-Oradea pe la halta Valea Drăganului. Barajul adună apele râurilor Drăgan și Sebeșel.

Scurt intinerariu

11:00 Întâlnire la pensiunea Art 1000
11:30 Echipare și instructaj pe malul lacului
12:00 Vâslit pe lac
16:00 Sosire la mal

Mărimea Grupului

Numărul de participanți minim este de 4 persoane, pentru grupuri mai mari vă recomandăm să ne contactați telefonic, turele se fac pe baza unei rezervări prin achitarea unui avans de 70% din preț, în cazul în care apar modificări sau participanți în plus sau în cazul în care o persoană din grup renunță este necesar să ne anunțați telefonic cu 24 de ore înaintea începerii turei.

În cazul în care participanții nu se prezintă la tura stabilită sau nu se poate organiza din cauza anumitor factori meteo, aceasta se poate reprograma însă avansul nu poate fi returnat datorită faptului că noi alocăm resursele pentru tură în momentul rezervării.

Nivelul de dificultate

Ușor, nu este necesară o experiență anterioară. Nu trebuie să știi să inoți. Ghizii noștri vă asistă pe toată durata turei.

Lungimea traseului

Este de 13km dus-intors , aproximativ 5 ore pe apă.

Echipamentul necesar

    Dres de baie sau pantaloni de baie

    Un tricou de schimb sintetic (recomandat)

    Prosop

    Cremă de soare

    Apă și snacks-uri (opțional, acestea pot fi achiziționate și din incinta pensiunii Art 1000)

Echipamentul pe care îl folosim

Folosim echipamente profesionale, kayakurile fiind destinate special pentru lac, sit-on-top. Oferim caiac, vestă de salvare, padelă și ghid. În cazul temperaturilor scăzute sau averselor oferim neoprene și scaun.

*Nu suntem responsabili pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor în timpul turei de kayaking

Adult 140 Lei/pers

    Prețurile afișate sunt per persoană

    Vârsta minimă este 12 ani.

    Aplicăm reduceri pentru grupuri în funcție de numărul participanților

    Perioada de kayaking 15 martie - 30 octombrie este propice pentru kayaking, vă rugăm să ne sunați înainte pentru verificarea disponibilității.

Prețurile sunt exprimate în lei, conversia în alte monede, pentru plata serviciilor, se poate face respectând cursul BNR din ziua respectivă. 

Ce este inclus

    Ghizi pregătiți, brevetați de Federația Internațională de Rafting, Master Adventure fiind compania din Bihor cu cel mai mare număr de ghizi brevetați

    Vorbitori de limbă: română, maghiară și engleză

    Parcare gratuită

    Kayak, padelă, scaun, vestă de salvare

    Cort de bază, acces la toaletele din incinta pensiunii Art 1000