4-5 hours Kastel Zegarski, Croatia Age 6+ Dates (May –Sept) Price 40 euro

Rafting pe Crisul Repede

Descriere scurta, se parcurge defileul Crisului Repede, care iese in evidenta prin peretii inalti de stanca care din caiac/barca fiind o priveliste impresionanta, se viziteaza (sau sarim) in cascada Vadu Crisului, *in functie de debit ghizii nostri o sa aleaga traseul si tipul de barca*(mai vine mentionat undeva si nu s sigur daca sa apara si aici). Pentru a face rafting trebuie sa veniti la baza noastra de rafting din comuna Vadu Crisului, unde avem vestiare si dusuri, de unde dupa ce primiti echipamente o sa va ducem in amonte, acolo o sa fiti initiati printr-un instructaj, pe apa se sta undeva la 1hjuma-2h tura de rafting se termina exact in spatele bazeinoastre de rafting. Baza de rafting se afla la 1h de condus fata de Oradea si la 2h de Cluj.

Rafting pentru toata lumea

Nu conteaza daca n ai experienta anterioara sau nu stii sa noti, vesta de salvare si ghizii nostri cu experienta o sa incerce sa ti ofere confortul si siguranta pe tot parcursul turei de rafting. Iar cei care au mai vaslit, frumusetea defileului, de asemenea repezisurile si cascada o sa faca sa fie o experienta placuta.

Scurt intinerariu

11:00 intalnire la baza de rafting
11:45 se ajunge la punctul de start + instructaj
12:00 se intra pe apa
13:00 scurta pauza la casacada se sare in ea
14:00 sfarsitul turei, se ajunge inapoi la baza de rafting
* Copiii pana n 12 ani insotiti de adulti nu platesc, in cazul grupurilor sau taberelor de copii se aplica preturi de copii.

IMPOTANT: Va rugam sa tineti cont se vor folosi caiace si canoe in cazul in care este nivel scazut al raului, sezonul de rafting 15 martie-15 iunie sau in functie de barajul din amonte daca uzineaza, sezonul de caiac 15 iunie-30 oct. In functie de nivelul raului ghizii vor alege echipamentul incat sa se asigure ca o sa ramaneti cu o amintire placuta.

Marimea Grupului

Numarul de participanti minim este de 2 pers, pentru grupuri mai mari va recomandam sa ne contactati telefonic, turele se fac pe baza unei rezervari prin achitarea unui avans de 30% din pret, in cazul in care apar modificari, participanti in plus sau in minus la un grup este necesar sa ne anuntati inainte.

Nivelul de dificultate

Moderat, Crisul repede este un rau cu gragul II de dificultate fiind familiar pentru copii sau family rafting.

Lungimea traseului

Tura initiala Pestera Unguru Mare – Baza de rafting 10km, in caz de nivel mai scazut se porneste din Ciunta - Baza de rafting 8km.

Echipamentul necesar

    Dres de baie sau un short

    Un tricou de schimb sintetic (de recomandat)

    Prosop

    Crema de soare

    Apa si snaksuri (optional, existand posbilitatea de a le cumpara de le baza de rafting)

Echipamentul pe care il folosim

Folosim echipamente profesionale, barcile de rafting de la Gumotex si Robfin de 6-8pers, in fiecare dintre ele existand cate un ghid, in cazul caiacelor sau canoelor ghizii nostri o sa asiste din caiace de white water. Oferim casca, vesta de salvare si botosi, in cazul in care este vreme rece oferim geci de ploaie si neoprene. De asemenea se primeste un dry-bag per grup.

* Master Adventure nu este responsabil pt pierderea sau deteriorarea bunurilor luate pe apa.

Adult 120 Lei/pers

Copii pana in 12 ani au gratuit, insotiti de catre un adult.

    Preturile sunt pe pers

    Varsta minima 4 ani, copii trebuie sa fie insotiti de catre un parinte

    Se aplica discount pentru grupuri de copii in cazul taberelor de copii sau elevi

    Discount de grup in functie de numarul de participanti

    Rezervarile se pot face pentru perioada 15martie-30octombrie, inainte sa va programati vacanta/ planuiti iesirea, contactati-ne sa verificam disponibilitatea.

Preturile sunt in lei, exact aceeasi valoare in EURO, ft , $ sau alta valuta calculat in functie de cursul BNR din ziua respectiva

Ce este inclus

    Ghizi pregatiti, avem ghizi brevetati de Federatia Internationala de Rafting, singura companie din jud Bihor cu astfel de ghizi.

    Vorbitori de limba engleza si maghiara

    Parcare la baza de rafting

    Transfer cu dubele noastre Baza de Rafting – punct de pornire

    Vestiare, dusuri, bar?

Alte posibilitati

Pranz - sa intrebati din timp persoana de contact

Reviews

[ameliabooking service=1 employee=1]