Rafting

Rafting

rafting in bihor

rafting in bihor

Organizam coborari/ture de rafting, in special pe Crisul Repede, de la Bulz sau Bucea la Vadu Crisului, un sector navigabil de aproximativ 42 km. Pretul difera in functie de traseul ales care poate fi mai lung sau mai scurt si variaza intre 25Eur/pers/tura si 60Eur/pers/tura

In timpul saptamanii oferim discount.

Organizam programe de teambuilding in care oferim ture de rafting combinate cu alte categorii de activitati/sporturi dintre cele mentionate pe site, in functie de preferintele dumneavoastra. Pretul este negociabil in functie de activitati, durata, numarul de participanti, etc.

Pentru programari si stabilirea detaliilor, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, cu minim 1-2 saptamani inainte.

Avem primii doi si singurii ghizi internationali de rafting din tara (la 14 ian. 2008) brevetati de Federatia Internationala de Rafting.

Denumirea de rafting vine de la raft care inseamna orice structura plata plutitoare cu care se poate calatori pe apa. Rafting-ul, ca sport, se desfasoara pe rauri cu apa repede, involburata (whitewater), cu ajutorul unor barci gomflabile(raft-uri) special concepute pentru aceasta activitate.
Raftingul este un sport dinamic. Fiecare participant este implicat activ in manevrarea si inaintarea raft-ului cu ajutorul padelelor. Nu este complicat, tot secretul este sa ascultati si sa executati comenzile ghidului!

Doriti sa va testati calitatile de "marinar"? Doriti aventura? Doriti o tura de anduranta? Doriti adrenalina?
Organizam ture de rafting pe urmatoarele rauri:
(ww - grad de dificultate)

1. Crisul Repede: Halta Stana de Vale - Vadu Crisului, 42km, ww2-ww3
2. Crisul Pietros: Boga - Pietroasa, 10km, ww4-ww6
3. Crisul Negru: Beius - Soimi, 30-40km, ww2
4. Aries: Campeni, 20km, ww3-ww4
5. Jiu: Petrosani - Tg.Jiu, 30km, ww2-ww4
6. Olt: Defileul Tusnad, 20km, ww2
7. Lapus: Cheile Lapusului, 45km, ww3

La cerere se pot face expeditii si pe alte rauri.

Echipamentul obligatoriu, casca, vesta salvare PFD (Personal Flotation Device), neopren, botosi, este nou, modele 2008, si este asigurat de catre organizatori.
Conditii de participare: cunostinte minime de inot.
Perioada de desfasurare: pe toata durata anului, in functie de conditiile meteo si nivelul apei.
Numarul de participanti este de minim 4/raft si maxim 6/raft. In cazul in care sunt mai putini participanti, se achita contravaloarea numarului minim de participanti.

Alte activitati:

  1. Concursuri intre raft-uri.
  2. Body-rafting (plutire in torent datorita flotabilitatii echipamentului).