Termeni si conditii

1. Atentionare
Toţi participanţii la activităţile desfăşurate împreună cu Master Adventure trebuie să citească foarte atent şi să înţeleagă bine rândurile ce vor urma. Doar dacă sunteţi de acord şi acceptaţi toate condiţiile ce vă vor fi prezentate mai jos, puteţi participa la orice formă de activităţi organizate de Master Adventure.

2. Echipamentul dumneavoastra
Este obligatoriu să aveţi echipamentul adecvat în funcţie de anotimp, vreme şi activitate. Sugestii:
- Haine de vreme rea (ploaie, vânt): poncho, pelerină sau jeacă şi pantaloni, rezistente la apă
- Haine de schimb şi haine călduroase din materiale de genul Polartec, fleece, etc.(1-2 bluze)
- Costum de baie pentru activităţile ce se desfăşoară în apă şi prosop.
Alături de aceste lucruri minime necesare dvs. puteti adăuga în rucsac şi alte lucruri personale.

3. Echipamentul nostru
În funcţie de activitatea desfăşurată vă vom oferi materialele/echipamentul de specialitate necesare acestea fiind în conformitate cu standardele europene de siguranţă şi calitate.
Prin aceasta, dvs. vă obligaţi să aveţi grijă de echipamentul primit şi să-l înapoiaţi în aceeaşi stare. În caz de distrugere intenţionată, pierdere sau neînapoiere a materialelor, vă obligaţi să le cumpăraţi/plătiţi la preţul de vânzare afişat la rubrica “Echipamente” a site-lui nostru. Se consideră distrugere intenţionată inclusiv faptul de a nu urma sfaturile şi recomandările ghizilor/reprezentanţilor Master Adventure acestea ducând la alterarea/degradarea/distrugerea/pierderea echipamentului primit.
Chiar dacă sună ciudat, este interzis să faci pipi in costumul de neopren, în caz contrar rişti să-l compromiţi permanent, acesta prinzând un miros pestinenţial. În caz de necesităţi fiziologice sau orice altă problemă anunţaţi-vă ghidul. În caz că urinaţi în neopren vi se va imputa suma de 150 RON.
Folosiţi-vă echipamentul conform indicaţiilor primite la echipare!!!

4. Asumarea riscurilor
Toate activităţile desfăşurate în cadrul Master Adventure, prezintă riscuri şi pericole deoarece se desfăşoară în zone muntoase, păduri, pe/în râuri/lacuri; o cauză pot fi şi fenomenele sau forţe ale naturii, dar nu se limitează doar la acestea. Riscurile pot apărea atât în timpul activităţilor cât şi în timpul transportului la/de la locul de desfăşurare a activităţilor. Accidentele, îmbolnăvirile sau chiar decesele pot surveni inclusiv în zone izolate cu sau fără facilităţi medicale, cu evacuare dificilă, posibil contra cost. De asemenea, Master Adventure, precum şi patronii acesteia, angajaţii, colaboratorii şi asociaţii ei, nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate pentru eventualele accidentări, pierderi ori daune personale datorate circumstanţelor, vremii, incendiilor, acţiunilor guvernamentale sau a altor autorităţi, precum nici în caz de război, greve, acţiuni teroriste, furturi, epidemii, situaţii de carantină, incidente periculoase în spaţiul aerian, maritim sau terestru, sau pentru orice alte acţiuni sau incidente.
Master Adventure. îşi rezervă dreptul de a opera modificări rezonabile ale programelor. În caz de anulare a unor activităţi Master Adventure. şi reprezentanţii ei nu sunt răspunzători de eventualele cheltuieli suplimentare făcute de dvs. pentru desfăşurarea în bune condiţii a programului.
Master Adventure îşi rezervă dreptul de a refuza prestarea de servicii către terţe persoane sau companii, fără a motiva refuzul, precum si dreptul de a folosi  pozele si filmarile in interesul firmei.
Ca să evitaţi eventuale probleme de organizare vă rugăm să ne contactaţi telefonic pentru programare şi stabilirea detaliilor.